Behang: Hygge & West

Soms kom ik iets tegen en dan zou ik willen dat ik het kon gebruiken. Zoals dit kinderbehang. Ik heb nog geen kinderen en dit behang zou gewoon echt niet zo goed tot zijn recht komen in mijn woonkamer 😉 Maar toch, ik vind het geweldig. Vrolijk word ik ervan.

Beste vriendinnen Aimee en Christiana uit de VS zijn de bedenkers en ontwerpers van dit behang en noemden hun merk Hygge & West. In hun zoektocht naar een goede naam voor hun ontwerpen stuitten ze op het Deense begrip ‘hygge’, wat zo veel betekent als gezelligheid. Met dit behang wordt een kinderkamer volgens mij meteen gezellig.

En daarnaast vind ik de fotografie en de styling echt heel erg mooi.

Door: Marjolein Bos, oprichtster Stijlmagazine.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *