Braaf huisvrouwtje worden

Designers die het huishouden er een beetje leuker op maken, kunnen bij mij rekenen op grote waardering. Ik heb namelijk he-le-maal niets met huishoudelijke klusjes. Schoonmaken, wassen, strijken: het zijn voor mij de wekelijkse moetjes die ik zo lang mogelijk probeer uit te stellen.

Nou heb ik tijdelijk even geen droger en moet ik dus steeds de strijd aangaan met een onwillig rekje. Ik zou dus graag wat robuusters hebben. En laat nou net het Italiaanse Casamania een geweldig wasrek hebben ontworpen! Ze zijn erin geslaagd om een wasrek te maken, waar ik bij voorbaat al een glimlach van op mijn gezicht krijgt. En dat is knap, kan ik je zeggen;-)

Geschreven door Marjolein Bos, oprichter Stijlmagazine. Tip via Sandra Meier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *