Het is vrijdag. Tijd voor de vrijmibo! Weekend! Een lekker wijntje! Vervolgens moest ik aan mooie flessen denken. Ja, zo gaat dat met inspiratie. Daarom laat ik vijf prachtig ontworpen flessen voorbij komen, die allen voorbij de kater gaan.

Tekening op de fles
Een fles water bestellen is in de meer chique restaurants en bars in China een waar feestje. De grootste waterfabrikant heeft namelijk een nieuwe flessenlijn ontwikkeld, als een hommage aan het gebied waar het bronwater vandaan komt. Op de flessen staan acht verschillende soorten planten en dieren, waaronder de Siberische tijger. Zo jammer dat deze kunstwerken niet hier verkrijgbaar zijn.

Stijlmagazine-Nongfu_Premium (2)

Plat water of bruisend? Still or bubbly? Designers Anonymous vond er een mooie oplossing voor: In de ene fles ligt het bootje aan anker, in de ander niet. Grappig!

La Pesca Salada is een kleine cocktailbar in de karakteristieke wijk El Raval in Barcelona. Hun unieke aankleding is geïnspireerd op de marinewereld. Dat concept hebben ze zelfs doorgevoerd in hun Gin-flessen. Zodra de fles aangebroken is en de Gin rijkelijk vloeit, zie je een visueel spel tussen de zwemmer en de fles. Hik…

Champagne

De fles van Panda Champagne kijkt je zo koddig aan dat je geen nee kunt zeggen. Who’s the bob?!  Ik niet hoor.

Stijlmagazine-Vigneron-panda.1

Deze Mexicaanse tequila zit in een handgemaakte Talavera fles. De God van de natuur: Yum Kaax, De God van de Regen: Chaac en De God van de Zon: Kinich Ahau zijn de afbeeldingen op de flessen. ¡Salud!

Stijlmagazine-hannah-hart-2

Stijlmagazine-Nongfu_Premium 11)Stijlmagazine-Dorian_Rawal-4Stijlmagazine-designers-anonymous-water-Stijlmagazine-hannah-hart-3Stijlmagazine-hannah-hart-1

Stijlmagazine-Vigneron-panda.2

 

You may also like

More in:Design

Comments are closed.