Algemeen

Goede voornemens 2021

Goede voornemens 2021

Terwijl ik dit bericht schrijf is het nieuwe jaar alweer begonnen. Zoals vele keek ik ernaar uit om aan 2021 te beginnen. Een uitleg over het afgelopen jaar is overbodig maar wat gaan we doen met een vers nieuw en sprankelend jaar. Welke voornemens heb jij gemaakt? Deze vraag beantwoord ik altijd met “geen”. Toch heb ik voor dit jaar goede voornemens gemaakt. Laat ik deze met jullie delen dan moet ik mij er ook aanhouden 🙂

Goede voornemens 2021

Interview

Om te beginnen wil ik meer interviews gaan verwerken hier op Stijlmagazine. Achtergrond informatie over de kunstenaars, designers, levensgenieters etc. Volgende week begin ik daar direct mee. De afgelopen weken heb ik super leuk contact gehad met Reinhard Hunger. Één van de meest invloedrijke voedselfotografen in Duitsland. Hij bijt de spits af dit jaar met het eerste interview voor 2021.

Webwinkel

Een goed voornemen voor 2021 is ook dat er een online webwinkel in de maak is. Deze webwinkel gaat onder een andere naam bestaan dan Stijlmagazine maar wel in samenwerking met Stijlmagazine. In eerste instantie wordt dit een plek voor sieraden en leuke hebbedingen. Op dit moment zijn we volop aan het bouwen en vullen dus zodra die er is horen jullie meer.

Lief

Naast deze praktische voornemens heb ik ook het voornemen om wat wat liever te zijn voor mijzelf. Uiteraard ook voor mijn medemens maar ook voor mijzelf. 2020 heeft mij toch wel geleerd dat je niet alles kunt plannen in je leven en dat de inner circle en online circle des te belangrijker zijn. Ik hoop dat het voor jullie een fantastisch jaar wordt en dat je Stijlmagazine blijft volgen. Mocht je leuke ideeën hebben dan laat het mij weten op Jessica@stijlmagazine.nl. Laat op FB achter wat jouw goede voornemens zijn voor 2021

2020 meest gelezen artikel: jeugdsentiment-jaren-80-en-90

Bobby and Kate

You may also like

More in:Algemeen

Comments are closed.

0 %