Koel Koelen

De afgelopen dagen waren subtropisch warm. Hoe overleven we de Nederlandse zomer! Gisteren tikte de teller 39 graden aan. Gelukkig leven we in het tijdperk met fantastische technologie. Maar als ik zou mogen kiezen, dan zou ik best een middagje terug willen gaan in de tijd. De tijd van Marie-Antoinette bijvoorbeeld. Met over de top kapsels, jurken met hoepels én lange, lome picknickmiddagen.

Stijlmagazine-Marie Antoinette-Springtime-Summer

Maar ik zag laatst twee ontwerpen voorbij komen waardoor ik ineens niet meer wil afreizen naar het jaar 1750. De makers van Bloondesign weten dat wij Nederlands alles op de fiets doen, dus hebben zij een praktische picknicktafel ontworpen. De foto’s spreken voor zich. En je kunt de tafel helemaal naar jouw kleurkeuze laten maken… Hebben, toch?Stijlmagazine-Bloondesign-Springtime-Summer-RenderingStijlmagazine-Bloondesign-Springtime-Summer-Picknickbasket_+lines

Stijlmagazine-Bloondesign-Springtime-Summer-Line-up-two-tone

En dan dit waanzinnige ontwerp, genaamd The Coolest Cooler. Alles zit er op en eraan. Een usb-oplader, ledverlichting, extra stevige banden, flessenopener, bluetooth speakers en alles is waterproof. Er zit zelfs een ice crusher in waarmee je lekkere smoothies of margarita’s  kunt maken.

Kijk, dat had Marie-Antoinette dan weer niet bij haar picknick. Geniet van de zomerse dagen!

Handig opbergen

Handig opbergen

USB

USB

Stijlmagazine-Coolest-Cooler-Kickstarter-Springtime-Summer.1

LED verlichting

LED verlichting

Stijlmagazine-Coolest-Cooler-Kickstarter-Springtime-Summer-colors
Stijlmagazine-Bloondesign-Springtime-Summer_Springtime