AlgemeenDesign

Let’s hang out

Als je vanuit huis werkt, is een goede werkplek een must. In mijn geval doet de eettafel overdag dienst als bureau. Met als gevolg dat ik ’s avonds al mijn spullen op een van de stoelen mik om ruimte te maken voor het avondeten. Handig? Nee, niet echt.

Het is dus hoog tijd voor een nieuw bureau, alleen: waar laat ik die? In ons stadse appartement hebben we maar weinig vierkante meters, dus ik ging op zoek naar een praktische doch elegante oplossing.

stijlmagazine wall desk open

En die heb ik gevonden in de vorm van deze prachtige Camille Wall Desk van Vurvdesign. Je hangt het eenvoudig op aan de muur (briljant!) en is ook afgesloten een echte eye-catcher. Je kunt het bureau bestellen in verschillende soorten hout, van bamboe tot Amerikaans eiken. Het is gemaakt voor de laptopgebruiker, achterin zit dan ook een uitsparing voor je stroomkabel.

De nieuwe werkplek is een hangplek!

De Wall Desk is onder andere verkrijgbaar via Etsy voor € 1475,64,-.

stijlmagazine wall desk achterkant

stijlmagazine wall desk gesloten

stijlmagazine wall desk detail

You may also like

More in:Algemeen

Comments are closed.

0 %