Over ons

Wie maken Stijlmagazine?

De kern van Stijlmagazine bestaat altijd uit drie vaste teamleden. Daarnaast rouleert er om dit team een groot aantal (internationale) bloggers, freelance redacteuren en trendwatchers. Het voordeel van een online magazine is dat we niet meer nodig hebben dan een laptop, goede koffie en een inspirerende omgeving. Dat is volgens ons het nieuwe ondernemen: kleinschalig, eerlijk én met passie.

Heb jij Stijl en wil je meewerken? We zijn altijd benieuwd naar nieuwe ideeën! Mail naar jessica@stijlmagazine.nl.

Jessica van de Pasch
Als je trends ziet voordat ze überhaupt een trend zijn, mag je jezelf best een trendwatcher noemen. Daarnaast is Jessica onze commerciële vrouw en heeft ze stijl in haar DNA. Ze houdt ervan om onbekende of jonge ontwerpers een platform te geven en kan daar gepassioneerd over vertellen. London en Kyoto zijn haar favoriete hang-outs. Denk jij dat je haar kunt verrassen met een ontwerp, concept of bijzonder kunstwerk.

mariska lokker stijlmagazineMariska Lokker
Mariska weet vooral in Amsterdam en Parijs de meest leuke plekken te vinden. Ze houdt van het verhaal achter een concept of een ontwerp. Hoe is het tot stand gekomen? Wie zit erachter? Zoals ze zelf zegt: het klopt pas als de details overal zijn doorgevoerd. Als hoofdredacteur verwacht van ze redactieleden daarom verdieping en inspiratie. Niet omdat content king is, maar omdat de lezers dat zijn.