Algemeen

Perfecte Imperfectie

Door te improviseren kun je meest briljante oplossingen vinden. Een flinke plank, wat krukjes en een zaag, meer heb je niet nodig om een hockerbank te maken.

Ook voor het maken van een lage tuintafel voor bij je loungeset kun je dit idee goed gebruiken (werk ‘m dan wel af met buitenbeits). Het is geen moeilijke klus en ook budgetair blijft het lekker binnen de (leuke) perken.

dehio01

dehio04

dehio05

Neem bijvoorbeeld de houten Frosta krukjes van IKEA, daarvan steken de poten net wat onder de zitting uit. Hierdoor blijft de plank die je erop gaat leggen ook lekker stevig liggen. Zoals gezegd kun je er een tafel van maken maar natuurlijk ook een (lange)bank! Je kunt zelf bepalen hoe lang de bank moet worden, je maakt dus gewoon een maatwerk bank zelf. De perfecte imperfectie zit ‘m wat mij betreft in de ronde vormen die in het rechte oppervlak opvallend aanwezig zijn.

Iedere creatieveling ziet de mogelijkheden van het idee dat oorspronkelijk bedacht werd door Johanna Dehio voor de Neue Wiener Werkstätten. Ben jij dus geen “doe het zelver” of wil je alleen maar originele designs in huis dan kun je de Hockerbank (in diverse kleuren) dus ook gewoon kopen.

You may also like

More in:Algemeen

Comments are closed.

0 %