Poesje miauw

Photo’s @MeYou

Ieder seizoen worden we erop geattendeerd wat de nieuwe trends zijn voor je woning. Het maakt niet uit wat je voorliefde is want voor iedereen is er wel een trend ( best raar eigenlijk). Heb je eindelijk alles ingericht vergeten veel mensen een klein detail…de huisdieren. Je ziet dan ook meestal dat men niet verder komt dan een lelijke plastic bak snel weggemoffeld in een hoek. Heeft men het misschien wel op orde dan is er de kans dat ze misschien zo’n zielloze mand hebben met een tekst als “Boss” erop of zo iets dergelijks. Naast de keuze van het interieur van de kat is het meestal ook huilen als je ziet wat het mooie dier met de designbank van zijn of haar baasje heeft gedaan.

Volgens mij hoef ik niet meer te bekennen dat ik niet echt van de huisdieren ben. Toen ik echter het ontwerp van MeYou in samenwerking met industrieel ontwerper Guillaume Gadenne zag dacht ik even, jammer dat ik niet zo’n vierpoter heb.

De speciale lijn voor poezen bestaat uit drie producten allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Gebogen en rechte lijnen komen bij elkaar en creëren een cocon voor de katten. De cocon is zo ontworpen dat zij hierin kunnen slapen, schuilen en zelfs hun klauwen kunnen aanscherpen. De lijn van drie heeft inmiddels genoeg funding bij elkaar gekregen bij Kickstarter dus zal in 2016 op de markt komen.

Miauw!

Stijlmagazine-MeYou-Poezen.kickstarter.5

Stijlmagazine-MeYou-Poezen.kickstarter.4

Stijlmagazine-MeYou-Poezen.kickstarter.2

Stijlmagazine-MeYou-Poezen.kickstarter.1 Stijlmagazine-MeYou-Poezen.1 Stijlmagazine-MeYou-Poezen.kickstarter-timeline Stijlmagazine-MeYou-Poezen.le-cubeDECOUPÉ

The bed

The bed

The ball

The ball

The cube

The cube