Rage uit de jaren 80 en 90

Zo. De dierensticker-actie is weer voorbij. Dit soort acties zijn van alle tijden. Naast de supermarkt (marketing) acties heb je deze ook rages met kinderspeelgoed. Zijn we net klaar met Loomen, ligt het volgende alweer in de schappen. Ik vroeg mij af of we dit ook hadden toen ik klein was. Ja, is het antwoord. De Smurfen zijn mij goed bijgebleven. Speciaal naar de winkel om het zakje te bemachtigen waar er eentje zat. Thuis snel uitpakken om te zien of je een nieuwe had bemachtigd. Ruilen ging in die tijd gewoon op school en soms had je gewoon weg pech. Tegenwoordig wordt dit ruilen naast het schoolplein ook via marktplaats gedaan, waar vervolgens sommige mensen direct een slaatje uit proberen te slaan.

 

Stijlmagazine-rages-jaren 80 en 90- Smurfenactie

Rages zijn van alle tijden.  Daarom dacht ik laat ik eens mijn top 5 bedenken van de jaren 80 en 90 die mij zijn bij gebleven.

Ken je deze nog?

Flippo’s bij de chips!! Ik kan mij nog herinneren dat de zakken open in het schap lagen.


Stijlmagazine-rages-speelgoed jaren 80 en 90- flippo's

Ik kan mij nog herinneren dat de leraren niet zo blij waren met deze ploppers. Voor je het weet vlogen deze door de klas.

Stijlmagazine-rages-jaren 80 en 90- ploppers

De plastic bedeltjes waren een tijd lang super hot!

Stijlmagazine-rages-jaren 80 en 90- plastic speentjes

Mijn eigen all time favorite was Bobby and Kate spulletjes.

Stickers en nog eens stickers. Wie had de hoogste stapel in de klas? De jongens of de meisjes…

Stijlmagazine-rages-jaren 80 en 90- Stickerboekjes

Laat op Facebook weten wat jouw favoriete item was! Even terug naar Memory lane….