Ik heb wel eens nagedacht over een tattoo. Het plaatje zat al in mijn hoofd en ik slenterde met enige regelmaat langs de tattooshop in de buurt om te kijken of ik dapper genoeg was. Maar het idee van een definitieve prent ergens op mijn lijf waar uiteindelijk de tand des tijd in gaat knabbelen, weerhield me er toch elke keer van.

Laat je favoriete items personaliseren
Vandaar dat mijn nieuwsgierigheid is gewekt als ik de stand van Uncover Lab zie in de Amsterdamse concept store Hutspot. ‘The world’s first Tattooshop for Objects’ staat in sierlijke letters boven de toon/werkbank.

Je kunt er dingen zoals bijvoorbeeld een telefoonhoesje, een notitieboek of je Mac laten personaliseren door middel van een tattoo. Net als bij een tattooshop bedenk je zelf het plaatje, of je gaat aan de slag met een van de creatievelingen van Uncover Lab.

Speciale laser
Vervolgens wordt je kunstwerk – on the spot – in het leer, aluminium of hout gebrand met een speciale laser. Wil je dus iets unieks laten branden, maar heb je liever geen tattoos op je lijf? Bekijk de site van Uncover Lab of loop even binnen bij Hutspot. Ze helpen je graag verder.

Ik denk dat het plaatje in mijn hoofd binnenkort zijn weg vindt naar mijn favoriete Moleskine!

Stijlmagazine Uncover lab stand

Stijlmagazine Engraved-phone-case-Photo-by-Eva-Leget

Stijlmagazine Engraved-notebook---Uncover-Lab---photo-by-Eva-Leget

Fotocredits: Eva Leget.

You may also like

More in:Concept

Comments are closed.