Algemeen

The Vein

Bij het zien van onderstaande foto’s dacht ik even dat ik in de laatste nieuwe griezelfilm was beland. Zo eentje waar je in een vredig, adembenemend mooi landschap op expeditie gaat en vervolgens door gigantische, schrikbarende reuzen wordt opgeschrokt. Mijn inlevingsvermogen laat mij niet snel in de steek…

Stijlmagazine-DVein-Magma.5

Uit nader onderzoek blijkt al snel dat het hier niet om een griezelfilm gaat, al blijven de rillingen in mijn lijf steeds weer terug komen. Het gaat hier om een filmpje van Dvein, een Spaans bedrijf dat zich in Barcelona bevindt. Direction, live action & animation; dat zijn de woorden die kenmerkend zijn voor Dvein. In opdracht van The Vein maakten de drie regisseurs van Dvein (Fernando Domínguez, Teo Guillem en Carlos Pardo) dit filmpje voor de nieuwe single van The Vein, Magma. Adobe speelde hierop in, door Dvein de mogelijkheid te bieden het filmpje te maken met behulp van de nieuwste ontwikkeling van Adobe, de zogenaamde Creative Cloud.

Stijlmagazine-TheVein-Magma.2

Eigenlijk vind ik het zonde om hier al op de inhoud van het filmpje in te gaan. Heb je op dit moment toevallig net even pauze? Hou je van gekke dingen? In een expeditie van enkele minuten maak je kennis met schreeuwende landschappen en kleurrijke stroomversnellingen.


Uiteraard was ik na het zien van dit filmpje enorm benieuwd naar de manier waarop dit schouwspel gefabriceerd zou zijn. Op onze Facebookpagina vind je een tweede filmpje, waarin je meegenomen wordt in de behind the scene wereld van direction, live action en animation.

Stijlmagazine-DVein-Magma.4

Stijlmagazine-DVein-Magma.1

Stijlmagazine-DVein-Magma.0

 

You may also like

More in:Algemeen

Comments are closed.

0 %