Design

Wandje in mekaar zetten

Bij dit soort titels gruwel ik vrijwel meteen. Ugh, klussen. Dat soort activiteiten is niet zo aan mij besteed. Getuige ook mijn huidige blauwe duim, die een kortstondige doch heftige ontmoeting had met een hamer, die ik in het kader van een ongelooflijk irritant Leen Bakker-kastje afgelopen zondag tegen beter weten in toch in de hand had genomen.

Maar goed, geen vrees voor de wandjes van designersduo Jaime Salm and Roger C. Allen. Van gerecycled karton maakten zij een soort puzzelstukjes, die je zo in elkaar schuift.  In diverse kleuren en vormen. Zo wordt klussen toch nog een beetje leuk. En het resultaat helemaal!

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

More in:Design

Design

Kek met Kurk

Als ik denk aan de seventies, dan denk ik aan hippies, hotpants, flared pants, Glam ...

Comments are closed.

0 %